Uw tuin

Uw natuurlijke en eetbare tuin

Wilt u een natuurlijke tuin en de handen uit de mouwen steken? Ga dan voor een gemakkelijke permacultuurtuin waar je weinig werk aan zult hebben hoe langer je bezig bent. Geniet van de vogels, insecten en andere zoogdieren die uw tuin een bezoekje komen brengen.

Wij kunnen u ook helpen met uw tuinontwerp. Hierbij leggen we de nadruk op permacultuur en natuurlijk tuinieren. Zodat u een eetbare tuin kan creëren met oog voor de natuur.

Hoe kunnen we jou hierbij helpen?

Een eerste plaatsbezoek is noodzakelijk om te kijken welke flora reeds aanwezig is. Hierbij zullen reeds uw eerste stappen worden uitgelegd en besproken. Het plaatsbezoek kost €150,00 (excl. verplaatsingskosten). Aan de hand van dit gesprek kan je beslissen of natuurlijk tuinieren iets voor jou is. 

Dan gaan we aan de slag met een organisch tuinplan. Hierbij gaan we bepaalde zone’s creëren, om zowel voor uw gezin als voor de omgeving een prachtige maar nuttige diversiteit te laten ontstaan.

 U krijgt uitleg aan de hand van een presentatie, hoe u hieraan kan beginnen, op maat van uw persoonlijk ontwerp.

 

Verder zullen we mee opvolgen, zo vaak u wilt. Een permacultuurtuin is geen tuin die je op 1 seizoen helemaal klaar hebt. Maar het is een evolutie, die jaar op jaar beter wordt, en waarbij je zelf ook gaat bijleren. Je leert de planten kennen, die passen bij uw tuin en bij uw grondsoort.

Uiteraard wordt er geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, meststoffen of andere onnatuurlijke toevoegingen.


Een gebalanceerd systeem zal ons doel zijn. 

Volg onze pagina voor tips en tricks:

CONTACTEER ONS